Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Presentation

Jag är diplomerad coach och samtalsterapeut inom psykosyntes.

Jag är även utbildad yogalärare och håller klasser i ashtangayoga, hathayoga, yinyoga, gravidyoga samt Mamma&Baby. Som ytterligare ett komplement har jag även breddat mina kunskaper i andning och är certifierad andningsinstruktör.

Andningen är det som löper som en röd tråd i hela mitt arbete. Både psykosyntesen och yogan ser till det friska i varje individ. De fokuserar mer på människans möjligheter och mindre på hennes begränsningar. De utgår från att var och en av oss bär på en unik potential. Psykosyntesen och yogan ser människan som en helhet där kropp, själ, känslor och intellekt samspelar med varandra. Hur samspelet fungerar är avgörande för hur vi mår, både psykiskt och fysiskt.

Tack vare att yogan och psykosyntesen är så sammanlänkade så är det också så jag jobbar både i min roll som yogalärare och samtalsterapeut/coach. Jag träffar mina klienter i både samtal och yoga för att på så sätt jobba med kontakten mellan kropp och sinne. Vissa klienter väljer att träffa mig bara för samtal och andra bara för yoga. Många kombinerar. Det är det som är så fantastiskt, att valmöjligheten finns och att jag kan möta mina klienter precis där de är.

Alla möten/samtal ser olika ut, och alla samtal/möten är unika. Det viktiga för mig är att skapa ett tryggt rum utan stress och krav. Ett rum där du kan vara precis den du är, oavsett om du väljer att träffa mig för samtalsterapi/coachning eller yoga.

Varmt välkommen!

Maria Forslund

Yogalärare

Diplomerad samtalsterapeut

Diplomerad coach

Certifierad Andningsinstruktör

0